Vi tar gärna emot dina synpunkter!
Lov och studiedagar

>> Höstterminen 2019>
> Höstterminens första dag: 19 augusti

- Höstlov: 28 okt–1 nov.

- Höstterminens sista dag 19 december

>> Vårterminen 2020>

Vårterminens första dag: 8 januari

INFORMATION!
  • Rekommendationer så att ditt barn ska kunna klara av skolarbetet på bästa sätt. på svenska och arabiska och somaliska spåråk.

SKOLPLATTFORMEN
Senaste nytt!
Månadsbrev från skolledningen

Första fredagen varje månad skriver skolledningen för Husbygårdsskolan ett månadsbrev.
Skolledningen informerar om det som är viktigt att känna till som förälder och elev. Brevet publiceras på skolans hemsida.

ELEVRÅDET

Elevrådet ska verka för skolans alla elever i frågor som rör eleverna, deras verksamhet och deras utbildning. Elevernas intresse ska alltid sättas främst. Elevrådet ska föra elevernas gemensamma talan i aktuella frågor.

Anmäl frånvaro via App!

Du som är elevens vårdnadshavare ska se till att ditt barn går till skolan och är närvarande i undervisningen.

Anmäl frånvaro
Om ditt barn blir sjuk ska du anmäla en giltig frånvaro till skolan enligt skolans rutiner. Du kan också använda en app eller ett sms för att anmäla ditt barns frånvaro.

Här är länkar till de dokument som finns utlagda på hemsidan.

Läs mer!

(Sidan är under konstruktion!)
VIKTIGA LÄNKAR! (Sidan är under konstruktion, välkommen åter!)

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

"

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font.